Spread the love

The Union who announced the death of Mr Udebuani Chidokweanaukwu from Nando in Anambra, disclosed that the Nigerian man drowned in a beach in Swellendam near Cape Town, Western Cape, South Africa.

The statement issued to the News Agency of Nigeria (NAN) by Mr Habib Miller, Publicity Secretary of the Union, reads in part;

“With sorrow and heavy heart, we have received the news of the death of Udebuani Chidokweanaukwu from Nando, Anambra State.

“According to the information from an eye witness, Chidikweanaukwu got drowned on the beach at Swellendam on Dec. 17.

“He is survived by his wife and children. NUSA sympathises with his family and friends at this difficult time of grief and pray God comfort them,” he said.

24 COMMENTS

  1. Antalya evden eve nakliyat sorumluluk isteyen büyük bir hizmet dalıdır. Kendi içerisinde bile çok farklı dallara yarılmış durumdadır. Bu sebeplerden dolayı itina ile yapılması ve özen gösterilmesi gerekmektedir. Tabi özen göstermenin de gerektirdiği birçok kural ve kaide vardır. Bu kurallara harfiyen uymak gerekir. Antalya nakliyat firmaları arasında işini layıkıyla yapan firma olduğu gibi sorunların yaşanmasına neden olan kuruluşlarda ne yazık ki bulunmaktadır. Bizim amacımız en iyiler ile sizleri buluşturmak üzerine kurulmuş bir düşüncedir. Bu düşüncenin temelinde mutlu müşteri kitlesini olabildiğince üste çıkarmak vardır. Bunun içinde Antalya nakliyat alanında uzun yılardır görev üstlenen ve müşterilerine önem veren kurumsal firmaları yeni müşterilere daha iyi hizmet sağlaması için bünyemizde barındırmaktayız. ‘’ Taşınmanın Kolay Adı ‘’ sloganıyla çıktığımız bu yolda binlerce kişiye sağladığımız hizmet bunun en büyük göstergesi ve bizlerin referansı olmuştur. Bu nedenle sizlerde taşınmaya karar verdiğinizde Antalya evden eve nakliyat için firmalarımızdan güvenle hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Sizlere özel olarak sunulacak olan Antalya evden eve nakliyat fiyatları tercihleri arasında karar vermek için birde firmaların Antalya evden eve nakliyat tavsiye sonuçlarıyla daha net ve doğru karar verebilirsiniz.

  2. I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and actually savored your web page. Likely I’m want to bookmark your website . You absolutely have really good stories. Cheers for revealing your website page.

  3. hello!,I really like your writing so a lot! share we be in contact extra approximately your article on AOL? I need a specialist on this house to unravel my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to look you.

  4. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  5. Hey very cool web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I am happy to find numerous useful info here in the post, we need develop more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here